Garden of Life Grass Fed Collagen Peptides proszek 560 g
239,82 zł
Suplement diety zawiera peptydy kolagenowe oraz probiotyk Lactobacillus plantarum.
Czas realizacji: Dostępny (1-2 dni robocze)
Producent: Garden of Life
Data przydatności:
Opis
Suplement diety Grass Fed Collagen Peptides firmy Garden of Life zawiera peptydy kolagenowe pochodzące od bydła, będące źródłem aminokwasów oraz probiotyk Lactobacillus plantarum.
Produkt w postaci proszku.
Sposób stosowania
Sposób użycia: Dodać 1 miarkę (20g) do 240 ml płynu i wstrząsnąć (miarka w zestawie). Można wmieszać produkt do ciasta przed pieczeniem lub zmiksować w smoothyie.
Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w suchym, chłodnym miejscu. Suplement diety powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi: Tylko dla dorosłych. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecane jest zrównoważone odżywianie i zdrowy tryb życia.
Skład
Skład: 560 g proszku
Ilość porcji w opakowaniu: 28
Skład porcji (1 miarka – 20 g) | Ilość w porcji |
Peptydy kolagenowe | 20 g |
Lactobacillus plantarum (3 x 10^9 CFU) | 10 mg |
Profil aminokwasowy | |
Alanina | 1663 mg |
Arginina | 1418 mg |
Kwas asparginowy | 1061 mg |
Kwas glutaminowy | 1902 mg |
Glicyna | 3716 mg |
Histydyna | 140 mg |
Hydroksylizyna | 177 mg |
Hydroksyprolina | 2141 mg |
Izoleucyna | 274 mg |
Leucyna | 526 mg |
Lizyna | 698 mg |
Metionina | 129 mg |
Fenyloalanina | 332 mg |
Prolina | 2433 mg |
Seryna | 548 mg |
Treonina | 338 mg |
Tyrozyna | 68 mg |
Walina | 434 mg |
Składniki: Peptydy kolagenowe, Lactobacillus plantarum (3 x 10^9 CFU), Profil aminokwasowy, Alanina, Arginina, Kwas asparginowy, Kwas glutaminowy, Glicyna, Histydyna, Hydroksylizyna, Hydroksyprolina, Izoleucyna, Leucyna, Lizyna, Metionina, Fenyloalanina, Prolina, Seryna, Treonina, Tyrozyna, Walina, Peptydy kolagenowe pochodzące od bydła, lactobacillus plantarum.
Wykonane bez użycia składników mlecznych lub sojowych, bez dodatku cukrów, substancji wypełniających, sztucznych barwników, aromatów, substancji słodzących i konserwujących. Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza alergeny: jajka, mleko, soję i orzechy.