Garden of Life Grass Fed Collagen Peptides proszek 280 g

143,04 

Suplement diety zawiera peptydy kolagenowe oraz probiotyk Lactobacillus plantarum.

Czas realizacji: Dostępny (1-2 dni robocze)

Producent: Garden of Life

Data przydatności:

Opis

Suplement diety Grass Fed Collagen Peptides firmy Garden of Life zawiera peptydy kolagenowe pochodzące od bydła, będące źródłem aminokwasów oraz probiotyk Lactobacillus plantarum.

Produkt w postaci proszku.

 

Sposób stosowania

Sposób użycia: Dodać 1 miarkę (20g) do 240 ml płynu i wstrząsnąć (miarka w zestawie). Można wmieszać produkt do ciasta przed pieczeniem lub zmiksować w smoothyie.

Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w suchym, chłodnym miejscu. Suplement diety powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Uwagi: Tylko dla dorosłych. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecane jest zrównoważone odżywianie i zdrowy tryb życia.

 

Skład

Skład: 280 g proszku

Ilość porcji w opakowaniu: 14

Skład porcji (1 miarka – 20 g) Ilość w porcji
Peptydy kolagenowe 20 g
Lactobacillus plantarum (3 x 10^9 CFU) 10 mg
Profil aminokwasowy
 Alanina 1663 mg
 Arginina 1418 mg
 Kwas asparginowy 1061 mg
 Kwas glutaminowy 1902 mg
 Glicyna 3716 mg
 Histydyna 140 mg
 Hydroksylizyna 177 mg
 Hydroksyprolina 2141 mg
 Izoleucyna 274 mg
 Leucyna 526 mg
 Lizyna 698 mg
 Metionina 129 mg
 Fenyloalanina 332 mg
 Prolina 2433 mg
 Seryna 548 mg
 Treonina 338 mg
 Tyrozyna 68 mg
 Walina 434 mg

Składniki: Peptydy kolagenowe, Lactobacillus plantarum (3 x 10^9 CFU), Profil aminokwasowy, Alanina, Arginina, Kwas asparginowy, Kwas glutaminowy, Glicyna, Histydyna, Hydroksylizyna, Hydroksyprolina, Izoleucyna, Leucyna, Lizyna, Metionina, Fenyloalanina, Prolina, Seryna, Treonina, Tyrozyna, Walina, Peptydy kolagenowe pochodzące od bydła, lactobacillus plantarum.

Wykonane bez użycia składników mlecznych lub sojowych, bez dodatku cukrów, substancji wypełniających, sztucznych barwników, aromatów, substancji słodzących i konserwujących. Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza alergeny: jajka, mleko, soję i orzechy.