KIRKMAN Curcumin/Turmeric Root Extract 275 mg 60 kapsułek

190,90 

Suplement diety zawiera standaryzowany ekstrakt z korzenia ostryżu długiego CurcuWIN™, zawierający 20% kurkuminoidów.

Czas realizacji: Dostępny (1-2 dni robocze)

Producent: Kirkman

Data przydatności: 29 lutego, 2024

Opis

Suplement diety Curcumin/Turmeric Root Extract 275 mg firmy Kirkman® zawiera standaryzowany ekstrakt z korzenia ostryżu długiego CurcuWIN™, zawierający 20% kurkuminoidów.

Produkt w postaci praktycznych kapsułek z celulozy roślinnej. Kapsułki można otworzyć, a zawartość zmieszać z jedzeniem bądź napojem.

Kirkman® to wiodący producent suplementów diety dla osób o najwyższych wymaganiach i wrażliwości na pokarmy. Wszystkie produkty są szczegółowo badane z wykorzystaniem najnowocześniejszych technologii i rygorystycznych standardów (produkty Kirkman® z serii Ultra Tested® testowane są na zawartość ponad 950 zanieczyszczeń).

 

Sposób stosowania

Sposób użycia: Jedna kapsułka dziennie.

Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w chłodnym, suchym miejscu. Suplement diety powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Uwagi: Nie stosować w ciąży oraz w chorobie pęcherzyka żółciowego. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecane jest zrównoważone odżywianie i zdrowy tryb życia.

 

Skład

Skład: 60 kapsułek

Ilość porcji w opakowaniu: 60

Skład porcji (1 kapsułka) Ilość w porcji
Ekstrakt z korzenia ostryżu długiego CurcuWIN™* (20% kurkuminoidów) 275 mg

* Zarejestrowany znak handlowy firmy OmniActive Health Technologies

Składniki: standaryzowany ekstrakt z korzenia ostryżu długiego (Curcuma longa L.) CurcuWIN™ (20% kurkuminoidów), subst. wypełniająca – celuloza mikrokrysta­liczna, subst. wypełniająca – węglan wapnia, subst. poślizgowa – L-leucyna, subst. przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu, hydroksypropylometyloceluloza (osłonka kapsułki).

 

Nie zawiera

glutenu, mleka, jaj, ryb, skorupiaków, orzechów, pszenicy, soi